1. Avaleht
  2. Toode
  3. Pane tähele – uus teler soodustingimustel! Telia TV kliendid saavad soodustingimustel uue teleri soetada
Pane tähele – uus teler soodustingimustel! Telia TV kliendid saavad soodustingimustel uue teleri soetada

Pane tähele – uus teler soodustingimustel! Telia TV kliendid saavad soodustingimustel uue teleri soetada

Televiisor LG UH603Telia pakub vahemikus 16.01-12.02 kõigile praegustele ja uutele Telia TV klientidele võimalust endale soodustingimustel uus teler soetada.

16. jaanuaril käivitus kampaania „Uus teler kuutasu sees“, mille käigus saavad kliendid valida endale sobivaima uue teleri 5 eripakkumise seast. Valikusse kuuluvad 32-tolline LG teler (LH510U), 43-tolline Samsung  (KU6072), 49-tolline LG (UH603); 55-tolline Samsung (KU6072) ning 60-tolline LG (UH605). Telerite hinnad Telia TV kliendile jäävad vahemikku 179-759 eurot ning need saab soetada 0-eurose lepingutasu, 0-eurose sissemakse ja 0-eurose intressimääraga.

Klient saab seadme kohe välja osta või sõlmida kuni 24-kuuline järelmaksuleping. Järelmaksu puhul arvestatakse Telia TV kuutasu sisse nii teleri osamakse, eKodu teenuste (Telia TV ja internetiühendus) kui ka kõigi vajalike seadmete kuutasud. Hetkel ei paku ükski teine edasimüüja Eesti turul 0-eurose lepingutasu, sissemakse ja intressimääraga järelmaksu võimalust 24 kuuks, mistõttu on tegu turu parima pakkumisega.

Sooduspakkumine kehtib kolmel juhul:
-kui (uus) klient liitub Telia TV teenusega;
-kui olemasolev klient soovib vana nutiTV pealt üle tulla Telia TV teenusele;
-kui tegu on olemasoleva Telia TV teenuse kasutajaga

Uuringufirma GfK andmetel on Eesti turul tervikuna kasvanud just suuremate telerite müük.

Kliendid saavad kampaania tingimuste ja pakutavate võimalustega tutvuda veebilehel www.telia.ee/teler. Soodushinnaga kaupa saab soetada kas Telia e-poodi sisselogituna või Telia esinduses.

Head Uudised GoodNews