1. Avaleht
  2. Toode
  3. Rakvere tõi turue uued veiselihasardellid
Rakvere tõi turue uued veiselihasardellid

Rakvere tõi turue uued veiselihasardellid

unnamedRakvere kõrge lihasisaldusega tootesarja Lihakas lisandusid veiselihast valmistatud sardellid, mille lihasisaldus on 75%.

“Sardellide valmistamisel on kasutatud taisemat veiseliha, hoolikalt sobitatud maitseainesegu ning ülesuitsutamist, mis tagab hea maitse ja isuäratava välimuse,” ütles Rakvere turundusjuht Triin Lõoke.

Lõokese sõnul suureneb sardellide tarbimine Eestis ning Rakvere sardellide müük on käesoleval aastal kasvanud 20%. “Oktoobris müüsime lausa poole rohkem sardelle kui muidu kuus keskmiselt,” lisas ta.

Lõokese sõnul on veiselihast sardellidel suur tarbimispotentsiaal, kuna värske veiseliha hind näitab kasvutrendi ja ei ole seetõttu paljudele taskukohane. “Samas soovivad paljud tarbijad valgurikast ja vähemrasvast veiseliha siiski toidusedelis säilitada, uus Lihakas veiselihasardell on selleks hea lahendus,” lisas Lõoke.

Rakvere tooted kuuluvad AS HKScan Estonia tootevalikusse. HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstuse ettevõtteid, mis kuulub HKScan kontserni. HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert. HKScan toodab, müüb ja turustab tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea- veise-, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. Ettevõtte koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib tooteid peaaegu 50 riiki. HKScan Grupi 2013. aasta netokäive oli 2,1 miljardit eurot ning kontsernis töötab ligi 7 700 töötajat, mis teeb kontsernist ühe Euroopa juhtiva lihaettevõtte.

Head Uudised GoodNews