1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsungi virtuaalprillid ja nutikell on aasta parimad seaded
Samsungi virtuaalprillid ja nutikell on aasta parimad seaded

Samsungi virtuaalprillid ja nutikell on aasta parimad seaded

gear-vrSamsung pälvis rahvusvahelise tarbeelektroonika messi Consumer Electronics Show (CES) 2017 poolt 35 innovatsiooniauhinda. Messi ekspertidest koosnev žürii jagas tänavu tunnustusi tarbeelektroonikatoodete silmapaistvamatele inseneritöödele ja disainidele 28 erinevas kategoorias.

„See on Samsungi jaoks suur au, et üks suurim ja olulisim rahvusvaheline tarbijaelektroonika mess CES on tunnustanud meie jätkuvat pühendumust innovatsioonile,” ütles Samsung Eesti juht Toomas Tiits. Ta lisas, et täna on Samsung tootja, kes ühildab disaini innovatsiooniga, luues sedasi mängulisi, samas nutikaid igapäevaseid tarbeelektroonika esemeid. “Näiteks on üheks põnevaks auhinnatud tooteks Samsung Gear VR, mille abil saab mängida suurepäraseid mänge, vaadata Hollywoodi parimaid linateoseid oma enda privaatses kinos või olla peategelaseks põnevas thrilleris,” selgitas Tiits.

Samsungi tooted võitsid mitmetes kategooriates, muuhulgas saadi auhind innovatsiooni kategoorias ja keskkonnasõbraliku disaini kategoorias. Samuti jagus tunnustusi nii telekommunikatsiooni, mobiilsete teenuste ja kodumasinate, kui mäluseadmete, kantavate nutiseadmete ja arvutitehnoloogia kategooriatesse. Kõiki auhinnatud tooteid esitletakse ka 5.-8. jaanuaril CES 2017 messil Las Vegases.

Mõned tähelepanuväärsemad seadmed, mis auhinnatud said, on uus nutikell Samsung Gear S3, mis jõuab poelettidele uuel aastal, modulaarne lauaarvuti ArtPC Pulse, virtuaalreaalsuprillid Gear VR ning Gear 360 kaamera. Enim tunnustusi kogusid erinevad Samsungi SSD kettad, mille puhul on näha, et tulevik on selgelt personaalarvutite täiustamise fookuses. Samsung panustab tugevalt inseneritöösse, leidmaks viise, kuidas arvuti jõudlus suureneks nii, et sealjuures ei tõuseks energiatarbimine või ei tekiks tiheduspiiranguid.

gear-s3

Samsung Gear S3 nutikell ühendab endas ajatu disaini ning uusimad mobiilsed tehnoloogiad, mille hulka kuuluvad LTE- ja Bluetooth-ühenduvus, Samsung Pay, IP68 veekindlus ja sisseehitatud GPS. Samsung ArtPC Pulse on võimas modulaarne silindri kujuline lauaarvuti, mida tarbija saab unikaalse pulseeriva valgustusfunktsiooni abil kohandada ning vastavalt kasutaja vajadustele ja eelistustele saab mooduleid oma vajaduste järgi isikupärasemaks teha. Oculuse tarkvaral põhinev Samsung Gear VR on jätkuvalt kõige nauditavam ja mugavam mobiilne VR-kogemus olemasolevatest lahendustest. Ning Samsung Gear 360 on võimas ja kõrge resolutsiooniga 360-kraadise vaatenurgaga kaamera, mis võimaldab jäädvustada 360-videoid ja -pilte.

Head Uudised GoodNews