1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Uus fenomen tööturul – GoWorkaBit
Uus fenomen tööturul – GoWorkaBit

Uus fenomen tööturul – GoWorkaBit

Triin

GoWorkaBit on loonud tööturu jaoks täiesti uue fenomeni. Nii ütlevad meie kliendid. Kaasates tööturule väga paindlikult targad ja tublid inimesed, kes hindavad üle kõige vabadust valida, sünnivad uutmoodi lood. Lood tööotstest, mis pakuvad palju enamat, kui lihtsalt töötasu.

See lugu algab Tartust, kus Triin õpib ülikoolis maalikunsti. Sügisest kevadeni õpetab ta noortele nüüdistantsu ja naudib sellest igat minutit. Suve veedab ta aga enamasti Tallinnas. Meri, sõbrad, ilusad kohvikud ja puhkus. Aga ka töö, kui see sobib muude plaanidega. GoWorkaBit on see koht, kus sellised tööotsad temani jõuavad. Juunis jõudis temani tööots Malaisia tänavatoitu pakkuvas The Street Wok (TSW) söögikohas.

TSW on aasta tegutsenud söögikoht. Selle üks omanikest Martin teeb oma tööd südamega ja seda on tunda. Kõige olulisemaks peab ta väga head klienditeenindust ja väga head toitu.

Kui TSW otsustas osaleda juunikuus tänavatoidufestivalil, olid nad küsimuse ees: kes seni toidukohas klientidele süüa pakub? Väikese meeskonnana oli raske end kahe koha vahel jagada.

Lahendus? GoWorkaBit!

Kui Martin kell 22 õhtul pakkumise üles pani, siis ei osanud ta midagi oodata. Järgmise päeva lõunaks oli enda huvist teada andnud 16 toredat noort ja valituks osutus Triin Tartust. Triin nautis tööst iga minutit ja sai lisaks tasule suurepärase kogemuse, teadmised Malaisia köögist ja umbes 100 naeratust tänulikelt klientidelt.

Meilt on palju küsitud, kui tihti meil õnnestub klientidele leida sobivad töötajad ja väga kiiresti. Vastus selle on: iga päev!

Martini ja The Street Woki lugu saab lugeda pikemalt meie blogist.

Ise järele proovida? Seda saab ikka meie lehel www.goworkabit.com

Head Uudised GoodNews