1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viru Keskust külastati möödunud aastal pea 15 miljonit korda
Viru Keskust külastati möödunud aastal pea 15 miljonit korda

Viru Keskust külastati möödunud aastal pea 15 miljonit korda

Foto: Viru Keskus
Foto: Viru Keskus

Viru Keskuse kaupluste ja teeninduskohtade käive oli 2013. aastal 128,2 miljonit eurot ning keskuse külastuste arv oli 14,8 miljonit.

“Möödunud aasta tulemused olid ootuspärased ning märkimisväärseid üllatusi aset ei leidnud, ” kommenteeris Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar. “Viimase kvartali hooajakaupade müügitulemusi mõjutas selgelt pikale veninud meeldiv sügisilm, kuid Viru Keskuse külastajate arvule see mõju ei avaldanud, “ lisas ta. Käesolevaks aastaks prognoosib Vasar stabiilset majanduskeskkonda ning tagasihoidliku käibe kasvu jätkumist, lisades, et 2014. aastal kümnendat tegevusaastat tähistaval Viru Keskusel on palju uuendusi ja üllatusi varuks.

2013. aastal külastati Viru Keskust 14,8 miljonit korda, sooritati 8,8 miljonit ostu ning käive moodustas 128,2 miljonit eurot, mis on 2,7% kõrgem võrreldes möödunud perioodiga.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima raamatupoe ja ilutoodete piirkonna. Linnasüdames paiknev moekeskus on hinnatud meelelahutus – ja kohtumispaik ning mitmekülgne kultuuri – ja moesündmuste toimumiskoht, mis mahutab oma territooriumile üle 100 kaupluse ja teeninduskoha. Suveperioodil on Viru Keskuse neljas korrus koduks Eesti ainsale Katusekinole, mis 2012. aastal nimetati viie maailma parima vabaõhukino hulka.

Head Uudised GoodNews