1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT Mobiilse elu paketiga saab mobiilset internetti jagada mitme seadme vahel
EMT Mobiilse elu paketiga saab mobiilset  internetti jagada mitme seadme vahel

EMT Mobiilse elu paketiga saab mobiilset internetti jagada mitme seadme vahel

EMT Mobiilse elu paketiga saab mobiilset  internetti jagada mitme seadme vahelEMT tõi turule uudse põhimõttega teenusepaketi EMT Mobiilne elu, millega liitunud kliendid saavad jagada 4G ja 3G internetti kuni seitsme erineva seadme vahel. Paketis sisaldub ka piiramatult kõnesid ja sõnumeid EMT ja Elioni võrkudesse ning soodsad hinnad helistamisel Põhjamaadesse ja Balti riikidesse.

“Mobiilse interneti kasutamine on viimasel paaril aastal ülikiirelt arenenud ning juba tänavu prognoosime nutiseadmete osakaaluks EMT võrgus üle 50 protsendi,” lausus EMT andmeside- ja sisuteenuste osakonna juhataja Ando Meentalo. “Koos nutitelefonide levikuga on üha enam kasutajaid, kes kasutavad paralleelselt veel mõnda internetiühendusega nutiseadet.”

„EMT Mobiilse elu paketiga liitunud seadmed saavad kõik kasutada kiiret 4G ja 3G internetti ning internetiühenduse kiirus ei sõltu korraga teenust kasutavate seadmete arvust. Uus pakett võimaldab sõltumata asukohast alati ühenduses olla ning kõikides seadmetes internetti jagada,“ lisas Meentalo.

EMT võrgustatistika näitab, et erinevate seadmete kasutamise ajad ja tarbimismahud erinevad nii päeva kui ka nädala ja kuude lõikes kordades. “Kui seni pidi kasutaja iga seadme puhul kalkuleerima, milline interneti- või kõnepakett konkreetse seadme jaoks valida, siis EMT Mobiilse eluga saab kõik seadmed koondada ühtsesse paketti ja nende vahel andmesidemahtu jagada. Ühine pakett lahendab ka mure, kus mõnel pereliikmel jäi sõltuvalt kasutusharjumustest mahtu üle ja mõnel puudu – EMT Mobiilse elu paketis on maht jagatav ja kasutatav vastavalt vajadusele,” lausus Meentalo.

EMT Mobiilse elu eraklientide paketi ühes grupis võib olla kuni seitse seadet, millest vähemalt üks peab olema kõne- ja sõnumiteenusega liitunud nutitelefon. Ülejäänud seadmed võivad olla ainult interneti kasutamise võimalusega – näiteks tahvel- või sülearvutid, netipulgad, fotoaparaadid.

EMT Mobiilse elu ärikliendi paketiga liitunu saab ühte gruppi liita kuni viis seadet- ühe kõne- ja sõnumiteenusega liitunud nutitelefoni ja kuni neli mobiilse interneti toega nutiseadet.

Paketiga liitunud telefoniteenuse kasutajal on piiramatus mahus kõneminuteid EMT ja Elioni võrku ning piiramatus mahus SMS- ja MMS-sõnumeid EMT võrku. Teistesse Eesti võrkudesse kaasneb EMT Mobiilse elu paketiga 1000 kõneminutit ja 1000 teksti- või multimeediasõnumit.

Paketiga liitunutele kehtivad ka soodsad kõnehinnad TeliaSonera riikidesse ehk Põhjamaadesse ning Lätti ja Leetu – kõne minutihind on 5 senti, võrrelduna tänase 30-40 sendiga minuti kohta sõltuvalt riigist.

Igale nutiseadmele saab soovi korral määrata ka oma mahupiirangu, et juhtida näiteks lapse internetikasutust paindlikult. Andmesidemahu täitumisel teavitab EMT kasutajat sellest SMS-i teel ning soovi korral – kas mahu täitumisel või ajutise lisamahu vajadusel näiteks puhkuseperioodil – saab ajutiselt internetimahtu ka suurendada.

EMT Mobiilse elu paketi täpsed tingimused leiab SIIT.

Head Uudised GoodNews