1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tänasest saab iseteeninduskassasid kasutada ka Sõle McDonald’s restoranis
Tänasest saab iseteeninduskassasid kasutada ka Sõle McDonald’s restoranis

Tänasest saab iseteeninduskassasid kasutada ka Sõle McDonald’s restoranis

Foto: Aron Urb
Foto: Aron Urb

Täna hommikul avati uuenenud teeninduskontseptsiooniga Sõle tänava McDonald’s restoran, mis on järjekorras juba kolmas, kus lisaks traditsioonilisele letist tellimisele on võimalik kasutada ka puutetundliku ekraaniga iseteeninduskassasid.

“Ma usun, et digitaallahendused on restoranisektori tulevikutrend, mis parandab märkimisväärselt klientide kogemust, mistõttu arendab ka McDonald’s hoogsalt seda suunda. Uus digitaalne kontseptsioon on tuttav juba neile, kes on külastanud meie uuenduskuuri läbinud Rocca al Mare ja Viru restorane. Nüüd on ka kõigil Sõle resorani külastajatel võimalus kogeda digitaalset tellimuslahendust,“ rääkis McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Foto: Aron Urb
Foto: Aron Urb

Tänu uuele lahendusele algab toitude valmistamine köögis alles siis, kui külastaja on tellimuse esitanud ning selle eest ka tasunud. „Tellitud toidu valmimisel saadetakse märguanne spetsiaalsele suurele ekraanile – nii teab külastaja, et tema eine on valmis ning ta võib sellele eraldi letti järele minna. Selliselt korraldatud süsteem aitab tõhustada märkimisväärselt köögi tööd ning võimaldab külastajatel saada 100% värske eine,“ selgitas Janevski.

Foto: Aron Urb
Foto: Aron Urb

Uuenenud teeninduslahendus loob külastajale mugavama ja vahetuma võimaluse menüüga tutvumiseks. „Oleme tähele pannud ka seda, et iseteeninduskassa julgustab inimesi rohkem katsetama ja tavapärasest erinevaid eineid proovima. Digitaalse ekraani kaudu saab igaüks menüüga omas tempos tutvuda ja avastada nii tooteid, mis seni on jäänud märkamata,“ selgitas Janevski digitaalse lahenduse eeliseid.

Tema sõnul on külastajad uue ja mugava teeninduskontseptsiooni kiirelt omaks võtnud. Möödunud aasta novembris kolmandik kõigist müükidest digitaalselt.

Foto: Aron Urb
Foto: Aron Urb

„Omajagu pakub see elevust just meie noorematele külastajatele, kes puutuvad digimaailmaga igapäevaselt rohkem kokku ning lastega peredele. Kliendid, kes on harjunud letiteenindusega, saavad seda senisel viisil ka edaspidi teha,“ selgitas McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Janevski kinnitusel plaanib McDonald’s 2017. aastal renoveerida ühtekokku viis restorani – Lasnamäe, Mustamäe ja Ülemiste restoranid Tallinnas ning Pärnu ja Narva McDonald’s restoranid. Kõigis renoveeritud restoranides hakatakse uuenduskuuri tulemusena võimaldama lisaks letiteenindusele ka iseteeninduskassadest tellimist.

Head Uudised GoodNews