1. Avaleht
  2. Majandus
  3. UUS! Eesti tugevaim mees Rauno Heinla on nüüd leitav kodulehelt
UUS! Eesti tugevaim mees Rauno Heinla on nüüd leitav kodulehelt

UUS! Eesti tugevaim mees Rauno Heinla on nüüd leitav kodulehelt

Foto: Paul Meiesaar
Foto: Paul Meiesaar

Laupäeval Soomes Strongman Champions League etapil võistlev rammumees Rauno Heinla sai sel nädala oma kodulehe, kust Eesti tugevaima mehe austajad saavad nüüd ja edaspidi leida kõike huvitavat tema elust-olust. Rammumehe kodulehe aadressiks on raunoheinla.com ja selle tegi meedia-, turundus- ja reklaamiagentuur MediaMarketing.

Rauno enda sõnul on koduleht lisaks fännidele mõeldud ka sponsorite leidmiseks, sest maailmatasemel võistlemine eeldab toetust neilt, kes tahaksid meie meest näha tippude hulgas. Rammumehe üheks eesmärgiks on jõuda maailma tugevamate meeste esikolmikusse ja eeldused selleks on tal väga suured. Juba juulis sõidab Rauno Inglismaale, kus Leedsis leiab aset võistlus Europe`s Strongest Man. Kuna ta on juba teinud 440-kilose jõutõste, maailmarekordiks aga on 462 kilogrammi, siis on see eestlasele täiesti ületatav.

Foto: Paul Meiesaar

“Minu kodulehelt leiab kõike, mis mul enda kohta rääkida on ja ma panen infot pidevalt juurde,” lubab jõumees. Sinna lähevad üles videod, võistluste info, tulemused, saavutused, meediakajastused, sponsorlustingimused ja muu taoline teave. Kodulehe osas otsustas Rauno teha koostööd MediaMarketingiga, kes teeb juba pikemat aega rammumehele meediakajastust.

Foto: Paul Meiesaar

“Selleks, et rammumeeste spordiala fännid saaks Eesti kõige tugevamale mehele, kelleks Rauno Heinla on, kaasa elada, oli hädavajalik tema kodulehe loomine,” rääkis MediaMarketingi tegevjuht Monika Kuzmina. “Tagasihoidlikkus turunduses pole voorus,  pigem saab takistuseks edu saavutamisel. Selleks, et toetajad, ettevõtted ja organisatsioonid saaks ja üldse omaks infot, et Rauno Heinlat saab toetada, kutsuda sündmusetele esinema ning fännid tema tegemistele kaasa elada, peab tõsiselt võetav sportlane oma saavutustest teada andma ning korralik koduleht on selleks suurepärane võimalus.”

Foto: Paul Meiesaar

Meediaagentuur MediaMarketing Est OÜ põhivaldkond on meediateenuse osutamine. “Eesti Professionaalsete Rammumeeste Ühingu, sealhulgas Rauno Heinla heaks, oleme meediatööd teinud nüüdseks juba kaks aastat. Ühe kõrvalteenusena pakume oma klientidele võimalust tellida kodulehe valmistamist, mille eesmärk on kliente kvaliteetsemalt esindada,” lisas Monika Kuzmina.”Rauno väärib meie kõigi toetust ja kaasaelamist, sel aastal pürgib ta kümne maailma tugevaima mehe hulka.”

Head Uudised GoodNews