1. Avaleht
  2. Äri
  3. Betsafe’i eestikeelne podcast võitis maineka auhinna parima mobiiliturunduse kampaania eest
Betsafe’i eestikeelne podcast võitis maineka auhinna parima mobiiliturunduse kampaania eest

Betsafe’i eestikeelne podcast võitis maineka auhinna parima mobiiliturunduse kampaania eest

Spordiennustusportaali Betsafe Eesti podcasti tunnustati mainekal EGaming Review galal “EGR Marketing and Innovation Virtual Awards 2020” hasartmänguvaldkonna aasta parima mobiiliturunduse kampaania auhinnaga.

“Hoolimata mitmesugustest väljakutsetest, näiteks küllastunud turg, reklaamipiirangud ja limiteeritud eelarve, õnnestus meil Eesti turul luua midagi, mis paistab maailmas silma, leiab laia kajastust kohalikul meediamaastikul ja on ettevõttele toonud suurepäraseid KPI-sid,” ütles ettevõtte Baltikumi turundusjuht Martin Varrand.

Betsafe Podcast on kaks korda kuus ilmuv videointervjuude sari, mida viib läbi legendaarne spordikommentaator Kalev Kruus. Algatuse eesmärgiks on tuua kaamerate ette Eesti spordimaastikul olulised inimesed, tulevikulootused ja legendid ning tutvustada tunniajase intervjuu jooksul nende jaoks olulisi teemasid ja igapäevaelu.

Podcast on vaatajateni toonud teiste hulgas näiteks Ott Tänaku, Olümpiakomitee presidendikandidaadid, Eesti tipptreenerid, maailmas tuntud noored sporditähed, ultratriatleet Rait Ratasepa ning autospordiliidu ja Rally Estonia tegelased.

Auhinnagala žüriiliikmete sõnul on Betsafe Podcast keerulisele ja väiksele turule loodud nutikas kampaania. Nad peavad märkimisväärseks, et ettevõte on saavutanud meediaväljaannete ja sportlaste usalduse ning leidnud regulaarsed kuulajad. „See näib olevat niivõrd väikese turu jaoks loov lahendus brändi teadlikkuse ja kaasatuse tõstmiseks,“ kirjeldavad Betsafe Podcast projekti EGR gala kohtunikud.

Betsafe’i emafirma Betsson Group oli nomineeritud kaheksale auhinnale: parim brändisaadiku kasutamine, aasta innovatsioon, parim kasiino turunduskampaania, parim CRM kampaania, kasiino innovatsioon, aasta mobiiliturunduse kampaania, parim sotsiaal- ja spordiennustuse turunduskampaania.

Auhinna pälvinud Betsafe Podcast episoode saab vaadata portaali Youtube’i kontolt ja blogist.

EGR turunduse ja innovatsiooni auhindadel autasustatakse kõige innovaatilisemaid ja loomingulisemaid veebimängude tööstuse ettevõtjaid, tunnustades neid, kes on viimase aasta jooksul tööstusele midagi uut toonud. Üritus toob kokku maailma juhtivad online hasartmänguettevõtted, et tähistada sektori operatiivset taset ja äriedu.

Head Uudised GoodNews