1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon uuendas irista’t
Canon uuendas irista’t

Canon uuendas irista’t

SIV PrintCanon avalikustas algselt juunis välja tulnud pilvepõhise pildihaldusteenuse irista järgmise arenguetapi uuendused. Uute funktsioonide hulka kuuluvad uudse kujundusega ja optimeeritud kasutajaliides tahvelarvutite jaoks, otse iristast fotoraamatute loomise võimalus ning integratsioon Canoni WiFi-võimalusega kaameratega.

Tänu Canoni WiFi-funktsiooniga kaameratega integreerumise eelistele saab kaamerast pilte irista abil otse üles laadida, tagades, et pildid salvestatakse kohe platvormi ja need on kättesaadavad kõigist ühilduvatest seadmetest vaid nupuvajutusega.

Alates 2014. aasta detsembrist on uuendatud platvorm valmis ka mitme seadmega kasutamiseks ja kõige populaarsemate iOS-i ja Androidi tahvelarvutitega. Kõik irista funktsioonid on nüüd tahvelarvutist kättesaadad ning erinevate kuvasuuruste jaoks optimeeritud.

Filter Photo SourcePeale selle pakub irista ka Adobe Lightoomi integratsiooni, võimaldades fotosid Lightroomis töödelda ja neid otse iristas salvestada, et säilitada kõik fotod ühes kohas. Muude Lightroomiga integreerimise funktsioonide seas on ka XMP-andmete avaldamine iristas, võimaldades XMP-andmete järgi otsida ja tagada Lightroomi metaandmete järgi piltide filtreerimise võimalus. Peale selle toimub ka Lightroomis uuesti redigeeritud piltide sünkroonimine.

Jõuludeks on saadaval ka võimalus iristasse salvestatud piltidest koostada ja tellida fotoraamatuid. Valides iristast soovitud pildid ja kujundusnõuded ning esitades tellimuse, saate tippkvaliteediga fotoraamatu. Lisaks fotoraamatute loomisele tuleb ka võimalus oma pilte otse iristast välja printida.

Irista on saadaval mitme erineva salvestusruumivalikuga, et vastata erinevate kasutajate nõudmistele. Esimene aste pakub 10 GB ulatuses täiesti tasuta salvestusruumi, suuremaid mahte vajavad kasutajad võivad valida kahe 50 GB ja 100 GB mahuga astme vahel, mis on saadaval järgmiste kuu- või aastatasude eest:

  • kuni 50 GB: 4,99 eurot kuus või 49,00 eurot aastas;
  • kuni 100 GB: 10,99 eurot kuus või 109,00 eurot aastas.
Head Uudised GoodNews