1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ehitajatest mehed võitlevad advokaatidest naiste vastu Firmabändi tiitli nimel
Ehitajatest mehed võitlevad advokaatidest naiste vastu Firmabändi tiitli nimel

Ehitajatest mehed võitlevad advokaatidest naiste vastu Firmabändi tiitli nimel

Sel aastal toimub juba kolmandat korda Firmabändide võistlus, kus uute tulijate seas on võistlemas ka Merko Ehituse meesansambel ning Sorainen Advokaadibüroo naisansambel. Toimumiskoht on juba eelnevatest aastatest tuttav RockCafe. Soodushinnaga registreerimiseks on aega kuni 14. jaanuarini.

Võistluse eesmärgiks on pakkuda esinemisvõimalust firmabändidele ning populariseerida live-muusikat. Eelmise aasta võistlusest võttis osa 35 bändi erinevatest ettevõtetest. Teiste seas olid osalemas oma bändidega ka Elion/EMT, Skype, Nordea, Swedbank, Microsoft, EAS, EBS, ERR, Ericsson ja Eesti Energia. Sellel aastal on mitmeid uusi ettevõtteid nagu Merko Ehitus, Advokaadibüroo Sorainen, Riigi Kinnisvara, Saue Vallavalitsus jt.

Merko Ehitus ansambli “Ma Sulle Ehitan” laulja Holger Tilk, kes oli ka ansambli Stereo Chemistry laulja: “Sügise alguses tekkis Merko siseselt idee panna kokku oma töötajatest koosnev vokaal-instrumentaal ansambel, kes astuks jõulupeol üles üllatusesinejana. Kuna Uku Suviste meid soojendas ning 2 Quick Start meid jahutas, siis jõudsime järeldusele, et oleme piisavalt tunnustatud ansambel, et osaleda Firmabänd 2013 võistlusel.” Ansamblisse kuuluvad Martin Mätas (laulja), Priit Visnapuu (kitarr), Taavi Ristimäe (basskitarr), Holger Tilk (kitarr ja taustavokaal), Tobias Rannut (klahvpillid), Hans-Konrad Klaos (DJ) ja Andrei Ozdoba (trummid). “Enamik ansambli liikmetest töötavad elektritööde osakonnas, kuid on ka elamuehitusdivisjonis ja administratsioonis töötavaid ansambli liikmeid,” lisab ansambli eestvedaja.

Samas on võistlemas ka advokaadibüroo Sorainen, kus on enamik liikmetest hoopiski naised. “Tulime osalema puhtalt uudishimust ja põnevusest. Kuna me oleme bändina alles väga „rohelised“, siis mingeid suuri maailma vallutamise plaane ei ole. Moodustasime oma orkestri 2012 suvel, et esineda ettevõtte suvepäevadel. Selgus, et bänditegemine ja koos musitseerimine on väga hea vaheldus igapäeva rutiinile ja nii otsustasimegi jälle pundi kokku panna ja esinema/võistlema tulla,” ütleb Mari Sepp, kes on ansambli “Sh*tLoadOfTalent” eestvedaja. “Bändiliikmed on kõik advokaadibüroo töötajad – on nii vandeadvokaate kui ka assistente. Meie eristume laval teistest energiaga ja saladuskatte all võib öelda, et toome lavale ka mõned eksootilised instrumendid,” ütleb ansambli trummar Mari.

Osalustasu on kuni 14. jaanuarini 100 eurot, seejärel 150 eurot ning alates 14. veebruar 200 eurot. Osaleda võivad kõikide organisatsioonidide muusikalised kooslused, kes esitavad elavat muusikat. Kõik registreerunud bändid saavad soodsat prooviaega, IS Music’u kinkekaardi ja Rock Cafe pileteid erinevatele kontserditele. Täpsemat informatsiooni ning detailse reglemendi leiab siit:http://www.bandcamp.ee/firmaband

Selle aasta eelvoorud toimuvad 28.02, 06.03, 21.03 ja finaal 20.04 RockCafes.

Head Uudised GoodNews