1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG Nexus 5 on juba sellest nädalast saadaval ka Eestis
LG Nexus 5 on juba sellest nädalast saadaval ka Eestis

LG Nexus 5 on juba sellest nädalast saadaval ka Eestis

LG Nexus 5 on juba sellest nädalast saadaval ka EestisTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et vaid loetud päevad pärast kiireima ning õhukeseima Google Nexus nutitelefoni esitlust, on seade käesolevast nädalast saadaval juba ka Eesti turul. Nexus 5 on esimene telefon, mis varustatud uusima Android™ 4.4, KitKat® operatsioonisüsteemiga. Nutitelefon, mis on saadaval nii 16GB kui 32GB versioonis, on vastupidav, funktsionaalne ja mugav, kombineerides LG riistvara ja Google’i parima tarkvara.

Telefoni 8MP kaamera on varustatud optilise pildi stabiliseerimise tehnoloogiaga, mida tutvustati esmalt LG G2 nutitelefonis. Lisaks on nutitelefonil Photo Sphere funktsioon, mille abil saab hõlpsasti teha 360-kraadise pildiseeria, samas kui Auto Awesome funktsioon loob piltidest ja videotest teistele jagamiseks uusi versioone. Lisaks komplekteerib Nexus 5 täiustatud HDR+ režiim erinevad võtted ning sulatab need ühtseks tervikuks.

Nexus 5 on maailma esimene nutitelefon, millel jookseb uusim Android 4.4 KitKat. See on kiire ja võimas, samas aga lihtne kasutada. Uus automaatvalija jagab soovitusi, kellele kasutaja kõige suurema tõenäosusega helistada soovib. Google’i Caller ID näitab aga helistava kontakti ettevõtte numbrit, isegi kui seda pole kontaktinimistus. Nexus 5 telefonil on kiire SnapdragonTM 800 protessor, 4G/LTE ning 445 ppi Full HD IPS ekraan, mis võimaldab täiustatud puutetundlikkust, selgemat nähtavust välitingimustes ja teravamat pildikvaliteeti.

Head Uudised GoodNews