1. Avaleht
  2. Toode
  3. Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki
Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki

Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki

Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki 1Põltsamaa Felix võttis tootmisesse kolm uut mahlatoodet: veebruaris jõuavad poelettidele Draakoni vaarika-mustika kõrrejook, Põltsamaa kirsi-aroonia kannujook ja traditsioonilistest eestimaistest marjadest segatud Põltsamaa marjajook.

AS Põltsamaa Felix turundusdirektori Marek Viiloli sõnul kasvab Põltsamaa mahlatoodete tarbimine Eestis igal aastal.

“Meie mahlatoodetele tõi eelmisel aastal edu uus, mugavamalt avatav korgilahendus ja kodumaisel turul unikaalsete maitsete nagu pirninektari ja punapeedi-jõhvikanektari turuletoomine,” ütles Viilol.

Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki 2

Põltsamaa mahlatoodete müük Eestis kasvas eelmisel aastal ligi 15% võrra.

“Samuti oleme mahlade müüki toitlustuses kasvatanud tänu koostööle Saku Õlletehasega. See kõik andiski julguse tuua turule veel suurema valiku maitseid,” lisas Viilol.

Põltsamaa toob turule uue Draakoni vaarika-mustika kõrrejoogi, mis on ainuke mustikamaitseline kõrrejook Eestis ning mille pakendil on laste seas populaarne Draakoni tegelane.

Naturaalsete joogikontsentraatide sortimenti täiendab ka uus kirsi-aroonia kannujook, mis on inspireeritud Eesti kodudes traditsiooniliselt valmistatud kirsi-arooniasiirupist.

Põltsamaa Felix hakkas tootma kolme uut mahlajooki 3

Kolmandaks uudistooteks saab rikkaliku koostisega Põltsamaa marjajook jõhvikatest, mustikatest, mustsõstardest, arooniatest, vaarikatest ja õuntest.

“Marjamaitselised mahlad on jätkuvalt tarbijate seas populaarsed. Uue marjajoogi valmistamisel lähtumegi kohalikest maitse-eelistustest. Mustikas, vaarikas, jõhvikas, mustad sõstrad ja aroonia on ju eestlase koduses morsijoogis väga armastatud. Nüüd otsustasimegi samade marjade maitsed ühte pakki panna ja valmis sai äärmiselt maitsev mahlajook,“ ütles Marek Viilol.

Head Uudised GoodNews