1. Avaleht
  2. Äri
  3. UUS TEGEVJUHT I Kasumlik Pipedrive saab 10. sünnipäevaks uue tegevjuhi
UUS TEGEVJUHT I Kasumlik Pipedrive saab 10. sünnipäevaks uue tegevjuhi

UUS TEGEVJUHT I Kasumlik Pipedrive saab 10. sünnipäevaks uue tegevjuhi

Sel nädalal kümnendat sünnipäeva tähistava müügitarkvara ettevõtte Pipedrive etteotsa asub Silicon Valley taustaga äritarkvara Zoho senine president Raj Sabhlok. Timo Rein, kes on Pipedrive’i kaasasutaja ja juht selle loomisest saadik, suundub alates juulist ettevõtte nõukogu esimehe kohale.

Raj Sabhloki sõnul ootab ta pikisilmi Tallinnasse tulekut ja uuele ametikohale asumist. “Pipedrive on jätkanud oma kiiret kasvu tänu hinnatud tarkvarale, võimekusele kiiresti turumuutustele reageerida ning tugevale organisatsioonikultuurile. Mul on rõõm liituda ettevõttega, mis on siiralt pühendunud nii oma klientidele kui ka töötajatele,” sõnas üle 20-aastase tehnoloogia- ja juhtimiskogemusega Sabhlok. “Timo sihiks on Pipedrive’i asutamisest alates olnud intuitiivse müügitarkvara arendamine, mis suurendaks töö tulemuslikkust, kuid on samaaegselt lihtne kasutada. Minu ülesandeks on tugevale vundamendile rajatud ettevõtet edasi arendada ning kiiret kasvutrendi jätkata,” lisas ta.

Timo Rein
Foto: Magnus Heinmets

Timo Reini sõnul oli Pipedrive’i asutajate eesmärgiks tõsta CRM-lahenduste standardit nii kasutatavuse kui ka tõhususe osas. “Tahtsime arendada tarkvara, mis peegeldaks müügiinimeste mõtteviisi ja tegelikke vajadusi. Seda, et oleme valinud õige tee, kinnitab Pipedrive’i kliendibaasi kasv rohkem kui 90 000 müügimeeskonnani üle kogu maailma, säilitades samaaegselt ettevõtte kasumlikkuse,” sõnas Rein.

“Annan Pipedrive’i headesse kätesse – Raj on CRM-valdkonna üks kogenenumaid tegijaid maailmas, kellel on suured kogemused mitme tootega ettevõtete juhtimisel,” kinnitas Rein. “Tema juhtimisel jätkab Pipedrive oma tooteportfelli laiendamist, tugevdades oma positsiooni lihtsasti kasutatava ja tulu loova tarkvarana, toetades nii müügimeeskondi kui ka muid osakondi, mis panustavad ettevõtte üldisemate eesmärkide saavutamisse.”

Pipedrive tuleb juubeliaastal välja mitmete tootearendustega, sealhulgas:

  • Uus UI/UX: vertikaalne navigatsioon töövoo parandamiseks
  • Müügivihjete tööriist, mis sisaldab nii reaalajas vestlust, täiustatud statistikavõimalusi ning veebivorme
  • E-posti turunduse automatiseerimine: võimas ja hõlpsasti kasutatav tööriist, mis ühendab müügi- ja turundusandmed selgema ülevaate ja paremate tulemuste saamiseks.
  • Pipedrive Insights: kohandatavad müügiaruanded ja interaktiivsed tulemustabelid, mis annavad selge ülevaate müügitegevusest.
  • Dokumendihaldus: tööriistakomplekt, mis lihtsustab ja automatiseerib müügimeeskondade hinnapakkumiste ning lepingute loomist, saatmist ja haldamist.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis. Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Venture Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners. Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas. Kiiresti kasvavas ettevõttes töötab üle 600 inimese. Lisainfot saab kodulehelt.

Head Uudised GoodNews