1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Emajõe Veevärk teostab 1,5 miljoni eest Elva ühisveevärgi ehitustööd
Emajõe Veevärk teostab 1,5 miljoni eest Elva ühisveevärgi ehitustööd

Emajõe Veevärk teostab 1,5 miljoni eest Elva ühisveevärgi ehitustööd

Emajõe Veevärgi eestvõtmisel alustati jaanuaris ühtekuuluvusfondi projekti „Elva reoveekogumisala veemajandusprojekt ning Elva piirkondliku settekäitluskeskuse väljaarendamine”.

Elva reoveekogumisalal rajatakse uued ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni torustikud hoonestatud kinnistute liitumispunktideni ning rekonstrueeritakse amortiseerinud. Peale selle rajatakse reoveekogumisala eripiirkonnadesse joogiveetorustike survetõste/-alanduse seadmeid, kaks uut puurkaevu, tamponeeritakse üks tööst välja jääv puurkaev ja täiendatakse joogiveepuhasti veetöötlust elutähtsateenuse toimekindluse parendamiseks.

Torustike ehitustöid teostatakse järgmistes piirkondades (suuremas või väiksemas mahus): Kadaka põik, Kadaka, Rukki, Põndaku, Kaera, Männiku, Sutiku, Nisu, Betooni, Kaseküla, Raudsepa, Järve, Tuletõrje, Oja, kirde, Ploomi, Eha, Kulbilohu ja Soosaare tänavatel. Uute torustike rajamisega seonduvalt tekib eelkirjeldatud piirkondades võimalus liituda ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni teenusega, mida pakub Emajõe Veevärk. Liitumis- ja tarbimislepinguid on võimalik sõlmida peale torustike ehitustööde lõppu.

Ehitustööde kogumaksumus on ligi 1,5 miljonit  eurot. Tööd lõppevad hiljemalt 1. detsembril.

Head Uudised GoodNews