1. Avaleht
  2. Äri
  3. Oled mõelnud investeerimisele? Osale 4-päevasel tasuta väljakutsel
Oled mõelnud investeerimisele? Osale 4-päevasel tasuta väljakutsel

Oled mõelnud investeerimisele? Osale 4-päevasel tasuta väljakutsel

Starfish Academy korraldab 4-päevase tasuta investeerimise väljakutse, kus jagatakse konkreetseid näiteid edulugudest, mida enda ellu rakendada. Väljakutse toimub 3.-6. aprillil Facebooki grupis otseülekandena. Väljakutse on loodud selleks, et aidata sul ületada enda hirmud, vaadata tõele näkku ning teha esimene samm investeerimise suunas. Oma edulugusid jagavad edukad inimesed, kes on võtnud oma saatuse enda hoolde ning jagavad nüüd enda rahatarkust, et ka sina saaksid teha oma esimese või järgmise tehingu.

Väljakutsel saad teada…

  • kuidas luua võimalusi sissetulekute suurendamiseks
  • kuidas luua jätkusuutlik süsteem jõukuse kasvatamiseks
  • kuidas vabaneda halvast võlast ning kasutada head võlga investeerimiseks
  • kuidas luua endale süsteem oma esimese või järgmise investeerimistehingu leidmiseks

Esinejad:

  • Laura Kassin  – Päevajuht, ettevõtja, Personalileidja OÜ asutaja, BNI ja Starfish Academy Siseringi liige. Värbamisega on Laural kogemust juba pea 10 aastat, kuid alles 2022. aasta alguses võttis ta julguse kokku ja asutas Personalileidja OÜ. Personalileidja missioon on viia kokku tublid töötajad ja kasvavad ettevõtted. Laura isiklik missioon on aidata naistel saada majanduslikult sõltumatuks, et ükski otsus ei oleks tingitud rahast või selle puudumisest.

    Laura Kassin (Foto Kerttu Jahhu)
    Laura Kassin. Foto: Kerttu Jahhu
  • Vallo Arumäe – Rahalise vabaduse ekspert, rahatarkuse ekspert, Starfish Academy asutaja, Starfishi Siseringi asutaja, ettevõtja, investor. Vallo on rahalise vabaduse ekspert, ettevõtja ja investor, kelle missiooniks on inspireerida inimesi, kes soovivad juhtida ise oma elu ja olla rahaliselt sõltumatud, jagades nendega reaalse elu kogemusi isikliku jõukuse ja vabaduse kasvatamisest.

    Vallo Arumäe. Foto: Karen Härms
  • Elo Sagor – Kolme lapse ema, ettevõtja, investor. Mõni aasta tagasi hakkas Elo lisatööga teenitud kapitali aktsiatesse investeerima ning on võtnud teadlikult elu juhtimise enda kätte. Teadmiste suurenedes hakkas ta investeerimise varaklasse laiendama ja alustas enda ettevõtte kasvatamist. Praeguseks on investeerijal eesmärk paigas ja on avatud erinevatele teekondadele, mis teda sinna viivad.

    Elo Sagor (Foto Vallo Jõeorg)
    Elo Sagor. Foto: Vallo Jõeorg
  • Kaspar Aren – Ettevõtja, digiturundaja. Kaspar on noor ettevõtja, Digiturundusagentuuri Sharplife asutaja ja tegevjuht. Sharplife on keskendunud strateegilisele digiturundusele. Läbi nende poolt väljatöötatud süsteemide aitavad nad ettevõtetel suurendada käivet, kasumit ja kontaktibaasi. Sharplife on olnud varjatud edulugu mitmete tuntud Eesti ettevõtete taga, nagu näiteks Marat, Sangar ja Starfish Academy.

    Kaspar Aren (Foto Hanna Rebeka Leinštrep)
    Kaspar Aren. Foto: Hanna Rebeka Leinštrep

Ajakava

  • 03.04 Kaspar Aren kell 18:00-19:00 Kuidas omandada lühikese ajaga väärtuslikke oskusi ning selle abil oma sissetulekuid suurendada?
  • 04.04 Vallo Arumäe kell 18:00-19:00 Kuidas haarata kontroll oma kulude üle ning muuta kohustused varadeks?
  • 05.04 Elo Sagor kell 18:00-19:00 Kuidas kasvatada kapitali ning luua strateegia investeerimiseks?
  • 06.04 Kõik esinejad kell 18:00-19:00 Isikliku investeerimisplaani loomine ning Q&A.
  • Registreeri end 4-päevasele tasuta väljakutsele SIIT!
Head Uudised GoodNews