1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG aitab kaasa Netflixi globaalsele laienemisele
LG aitab kaasa Netflixi globaalsele laienemisele

LG aitab kaasa Netflixi globaalsele laienemisele

LGTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et on alustanud koostööd populaarse internetistriimingu operaatoriga Netflix, aidates kaasa selle laienemisele uutele turgudele, sealhulgas Eestisse.

Netflixi laienemine toob kaasa suure valiku kõrgekvaliteedilist telerivaatamise sisu, sealhulgas 4K HDR kvaliteediga originaal telesarjad. LG on valitud Netflixi peamiseks ametlikuks partneriks tänu ettevõtte telerite parimale pildikvaliteedile ning võimekusele, mis annab palju juurde nii nutiteleri tööstusele kui ka Netflixi vaatamiskogemusele. LG ja Netflix ühendavad oma jõud, et pakkuda juurdepääsu Netflixi teenustele.

Netflixis nähtavate telesarjade hulka kuuluvad näiteks Marveli Daredevil, Orange is the New Black ja Sense8. Ettevõte kavatseb uutele liikmetele tagada ka ligipääsu HDR-masterdatud originaal telesarjale Marco Polo. 6.-9. jaanuaril Las Vegases toimuval CES 2016 tehnikamessil saavad külastajad vaadata 4K HDR eriklippi Netflixi populaarsest Dolby Vision Marveli sreiaalist Daredevil. Netflix kiidab LG 4K HDR OLED telereid nende puhaste mustade toonide, kontrasti ja värvierksuse eest. Kõik need faktorid tagavad täpsemad detailid ning suurema dimensiooni sisu näitamiseks.

„Meie globaalne partnerlus LG-ga aitab meelelahutuse huvilistel kogu maailmas Netflixi avastada ja nautida,“ ütles Netflixi tootepartnerluse ökosüsteemi asepresident Scott Mirer. „Ootame väga, millal saame oma liikmeid selle kõrgetasemelise tehnoloogia ning 4K ja HDR sisu näitamisega rõõmustada.“

„Meil on hea meel olla ühe maailma populaarseima sisupakkuja Netflixi globaalne äripartner,“ ütles LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Brian Kwon. „LG lubab omalt poolt jätkata oma pühendumist ekraaniinnovatsioonile ja audiotehnoloogiale, et pakkuda klientidele üle maailma kõrgekvaliteedilist 4K ja HDR vaatamiskogemust. Kõige edasijõudnumate tehnoloogiliste arenduste kasutusele võtuga jätkab LG globaalse premium telerite turu juhtimist.“

Head Uudised GoodNews