1. Avaleht
  2. Toode
  3. Circle K lisab Eesti juubeli puhul oma tootesortimenti kiluvõilevad
Circle K lisab Eesti juubeli puhul oma tootesortimenti kiluvõilevad

Circle K lisab Eesti juubeli puhul oma tootesortimenti kiluvõilevad

Eesti juhtiv mugavuspoodide kett Circle K lisab Eesti 100. juubeli puhul tootesortimenti kiluvõileivad ning võtab kasutusele EV100 sümboolikaga kohvitopsid. Ühtlasi liitub Circle K Eestile tehtava kingitustekampaaniaga ning annetab vähiravifondile Kingitud Elu sihtotstarbeliselt noore pere raviks 10 000 eurot.

“Kiluvõileib on iga eestimaalase jaoks traditsiooniline suutäis ning seetõttu soovime Eesti juubeli puhul kõigile pakkuda võimalust haarata endale kiirelt kaasa maitsev kiluvõileib,” selgitas Circle K turundusjuht Diana Veigel.

Tänasest müügil olev rukkileib kiluga koosneb rukkist valmistatud koorikleivast, vürtsikilust, keedetud muna viiludest, munamajoneesist, värskest tillist ja punasest sibulast. Hoolega valitud sisu on kahe ümmarguse koorikleiva vahel, seega on võileiba mugav käest süüa nii kodus, autos kui ka käigu pealt.

“Kliendid on kiluleiba ammu küsinud ning nüüd oli sobilik aeg see ära teha. Kiluvõileib on tõenäoliselt üks sobivaimaid tooteid, mille abil tähistada ükskõik millist pidulikku sündmust,” sõnas Circle K tootejuht Perbi Võsumägi. “Võileib on mugavas kilepakendis ning selle tunneb kergesti ära spetsiaalselt kujundatud Eesti 100 etiketi järgi.”

EV100 kingikampaaniaga liitunud Circle K teeb omapoolse kingituse neile, kes abi igapäevaselt vajavad ning annetab vähiravifondile Kingitud Elu 10 000€ sihtotstarbeliselt noore pere ravi toetuseks.

“Circle K toetab vähiravifondi teenindusjaamadest kogutud annetustega regulaarselt igas kuus keskeltläbi 2500 euroga, ent Eesti 100. sünnipäevaks lisame sellele ettevõtte poolt veel 10 000 eurot, et aidata rahastada noore pere ehk alla 35 aasta vanuste vanemate või lapse ravi,” ütles Veigel. “Eesti 100 juubelituhinas soovime tõmmata tähelepanu sellele, et meie seas on ka neid, kes vajavad hädasti lootust ja võimalust.”

Sarnaselt EV100-temaatilise kiluvõileivaga rõhutavad sünnipäevapidulikkust ka Muhu mustri ja EV100 logoga kujundatud kohvitopsid, mis on juba tuttavates suurustes ehk mõeldud 350 ml või 500 ml joogi jaoks.

“Circle K on Eesti kaasavõetavate kohvijookide turul vaieldamatult suurim müüja ning usume, et peagi rõõmustavad EV 100 tähistavad kohvitopsid tänaval paljusid inimesi,” ütles Diana Veigel. “80% Eestis müüdavatest kohvijookidest on piimakohv, ent huvi uute ja trendikate jookide, näiteks flat white kohvi vastu on järk-järgult kasvamas.”

Circle K poodidest on võimalik vastavalt oma eelistustele kas L või Xl suuruses osta musta kohvi, piimakohvi, café lattet, flat white kohvi, cappuccinot ja piparmündikakaod. Samuti on poodides saadaval erinevad siirupid jookide maitsestamiseks ning piima asemel kasutamiseks sojapulber. Veebruari lõpuni saavad kliendid oma lemmikukohvi ka vahukoorega isikupärasemaks muuta.

Head Uudised GoodNews