1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC tutvustab uut ja kompaktset HTC One mini 2 nutitelefoni
HTC tutvustab uut ja kompaktset HTC One mini 2 nutitelefoni

HTC tutvustab uut ja kompaktset HTC One mini 2 nutitelefoni

Foto: HTC
Foto: HTC

Täna tutvustas HTC kõige uuemat One perekonna liiget, kauni disaini ja metallist kerega HTC One mini 2 nutitelefoni, mis on varustatud 5 MP eesmise kaamera, 4,5 tollise ekraani, uue HTC Sense 6 ning HTC Blinkfeed-iga.

“Kõige värskem, stiilne ning kompaktne HTC One perekonna liige sisaldab omadusi ja rakendusi, mis on juba võitnud globaalse heakskiidu,” sõnas HTC tegevjuht Peter Chou. “Tänu selle suurusele ja detailideni lihvitud viimistlusele istub nutitelefon ideaalselt käes ning sobib mugavalt taskusse või kotti – selle välimus on suurepärane ning seda kasutada on veelgi parem. See on ideaalne valik neile, kes armastavad HTC One (M8) disaini, kuid soovivad midagi kompaktsemat,” lisas Chou.

Kohe näha, et sama perekond

HTC One mini 2 nutitelefon on sama disainiga, mis võitis HTC-le 2014. aastal iF tootedisainiauhindadel HTC One (M7) eest kulla. Stiilne HTC One mini 2 on saadaval kolmes värvitoonis: HTC One (M8)-lt tuttav tumehall (Gunmetal Gray), jäine hõbe (Glacial Silver) ja merevaigu tooni kuldne (Amber Gold).

Foto: HTC
Foto: HTC

Kõrgekvaliteediline kaamera parimateks selfie’deks

Eesmine 5MP kaamera tagab parimad selfie’d ning tänu kaamera taimerile, mis annab piisavalt aega, et poos sisse võtta, ei ole tarvis mitut katset, et soovitud pilt kätte saada. Selleks, et pilt näeks veelgi professionaalsem välja, on võimalik seda Touch Up funktsiooniga korrigeerida – näiteks ühtlustada nahatooni ja eemaldada punaseid silmi.

Väike, aga vali

HTC One mini 2 on küll kompaktne, kuid tänu HTC BoomSound tehnoloogiale teeb see võimast häält. Uue nutitelefoni heli on selge, rikkalik ja kvaliteetne ning tänu samale võimendile, mis on ka hiljuti tutvustatud HTC One (M8) nutitelefonis, suudab väike HTC One mini 2 pakkuda läbi kahe eesmise kõlari võimast helikogemust.

HTC BlinkFeed viib maailmaasjadega kurssi

HTC BlinkFeed muudab nutitelefoni koduekraani live uudisvooks, mis kogub kokku kõik kasutajale olulised uudised nii sotsiaalmeediast kui ka meediaväljaannetest, et maailmaasjadega kursis olemine oleks veelgi kiirem ja lihtsam. Nimekiri pidevalt kasvab, kuid hetkel on võimalik tellida endale uudiseid enam kui 1 000 partnerilt.

Foto: HTC
Foto: HTC

Zoe Highlight annab ülevaate kõige meeldejäävamatest hetkedest

Zoe Highlight videorakendust kasutades on uue nutitelefoni tagumise 13 MP kaameraga võimalik teha kõige meeldejäävamatest hetkedest toredad videod, mida pere ja sõpradega HTC Zoe rakendust kasutades või sotsiaalmeedia kaudu jagada. Remix funktsioon annab võimaluse lisada piltidele ja videolõikudele heli, et muuta video veelgi meeleolukamaks.

Uus nutitelefon tuleb Eestis müük juuni lõpus / juulis hinnaga ca 450 EUR.

Head Uudised GoodNews