1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustab uut stiilset õhukonditsioneeri Artcool Stylist
LG tutvustab uut stiilset õhukonditsioneeri Artcool Stylist

LG tutvustab uut stiilset õhukonditsioneeri Artcool Stylist

LGE_Artcool_Stylist_AC_02Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) esitles oma uusimat õhukonditsioneeri ARTCOOL Stylist Inverter V, mis võitis käesoleval aastal auhinna ka iF disainikonkursil. 2001. aastal esitletud ARTCOOL Gallery järeltulija ARTCOOL Stylist on kena disainiga seinale kinnitatav konditsioneer, millel on LED valgustus ja uus kolmesuunalist ühtlast õhuvoolu tagav seadistus. Tänu LG poolt arendatud inverter tehnoloogiale töötab konditsioneer tõhusamalt, vaiksemalt ning energiasäästlikumalt.

„LG ARTCOOL Stylist viib õhukonditsioneeri disaini uuele tasandile,“ rääkis Hwan-yong Nho, LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company president. „ARTCOOL Stylist avaldab vaikse töötamise, energiasäästlikkuse ning võimekusega muljet ka nõudlikumale kliendile. Kuid selle parim omadus on see, et ta näeb igas toas kena välja.“

LGE_Artcool_Stylist_AC_01Uus mudel sobib nii modernsesse, klassikalisse kui ka minimalistlikku interjööri. Vaid 121mm sügavusega LG ARTCOOL Stylist on 25mm õhem, kui selle eelkäija ning ei riiva seinal rippudes silma. Konditsioneeril on ringikujuline LED valgustus, mis muudab vastavalt jahutuse või soojenduse olekule värvi, kuid mida saab kohandada ka vastavalt meeleolule.

LG innovatiivne õhukonditsioneer saadab üheagselt välja pehme õhuvoo kolme erinevasse suunda. See jaotab õhu ühtlaselt nii külgedele kui ka põrandale, pakkudes loomulikumat ja meeldivamat õhuvoolu kui teised õhukonditsioneerid, mis puhuvad õhku vaid ühes suunas. Tänu LG edasijõudnud inverter tehnoloogiale töötab ARTCOOL Stylist vaikselt 19dB juures ning tarbib vähem energiat kui tavalised õhukonditsioneerid.

ARTCOOL Stylist õhukonditsioneeriga on kaasas ka sama atraktiivne juhtimispult, millel on 3,4-tolline puutetundlik ekraan sihvakas ümmarguses kujunduses. Puldiga on võimalik kiirelt ja lihtsalt muuta seadistusi, sealhulgas ka LED valgustuse värvi ja heledust. Puldi ekraan näitab konditsioneeri töötamise olekut, temperatuuri ning aega.

Esimesed LG ARTCOOL Stylist õhukonditsioneerid saadetakse Euroopa poole teele sel kuul.

Head Uudised GoodNews