1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Loodusvägi – Vastutustundlik ettevõtja 2013
Loodusvägi – Vastutustundlik ettevõtja 2013

Loodusvägi – Vastutustundlik ettevõtja 2013

2. oktoobri õhtul toimunud Tallinna ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul kuulutati välja Tallinna ettevõtlusauhindade 2013 võitjad.

Tallinna ettevõtlusauhindade konkursi eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ning tutvustada laiemale üldsusele tegusaid ettevõtteid ja organisatsioone. Nii jagati tublimatele ettevõtjatele välja ettevõtlusauhinnad kuues põhikategoorias.

Vastutustundliku ettevõtja tiitli pälvis Loodusvägi OÜ, kes on pühendunud eestimaiste mahetoodete arendusele, tootmisele ja turustamisele ning on hea näide sellest, et ühiskondlik vastutus pole vaid suurte ettevõtete pärusmaa. Väikeettevõtte läbimõeldud tegevusi iseloomustab lähtumine mitte ainult kasumi teenimise soovist, vaid ka taotlusest panustada maapiirkondade arengusse, keskkonnahoidu ning Eesti rikkaliku looduse potentsiaali.

Vastutustundliku ettevõtja kategoorias anti sel aastal esmakordselt välja eriauhind „Ökouuendus 2013“, mille eesmärk on tõsta esile ettevõtjate poolt  turule toodud või kasutusele võetud keskkonnasäästlikumat uut või oluliselt täiustatud toodet, teenust või tehnoloogiat. Auhinna pälvis Meiren Engineering OÜ uue põlvkonna lumesaha MSPN4604 väljatöötamise eest.

Head Uudised GoodNews