1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ameerika keemiaettevõte avab tehase uksed Kohtla-Järvel
Ameerika keemiaettevõte avab tehase uksed Kohtla-Järvel

Ameerika keemiaettevõte avab tehase uksed Kohtla-Järvel

Allalaaditud failTäna toimub keemiaettevõtte Eastman Chemicals Kohtla-Järve tehases kogukondlik infopäev, mille eesmärgiks on jagada kohalikele huvigruppidele firma tegevuse kohta informatsiooni ning vestelda ühistel teemadel. Üritusest võtavad osa nii riikliku- kui ka erasektori organisatsioonid, ühingud ja MTÜ-d.

„Kohtumise peamiseks eesmärgiks on avada keemiatööstuse olemus ja argipäev kohalikule kogukonnale, kuulata ära nende mured ja küsimused ning arutada piirkonna tulevikku üle,“ sõnab Eastmani Kohtla-Järve tehase direktor Tony Sellers. „Meie kui Kohtla-Järvel asuva ettevõtte jaoks on oluline säilitada avatud dialoog, kommunikatsioon ja vastastikune usaldus kohalike inimeste ja asutustega,“ lisab Sellers.

Täna Eastmani Kohtla-Järve tehases toimuva ürituse raames annab tehase direktor Tony Sellersi ülevaate ettevõtte tegevusest. Samuti räägitakse koolitus- ja arenguvõimalustest Eastman Specialties ettevõttes. Infopäeval osalejad saavad ülevaate tehase tootmisest ja statistikast ning kõigil on võimalus küsida ettevõtte esindajatelt küsimusi; toimub ühine arutelu.

Eastman on üks esimestest Eestis tegutsevatest ettevõtetest, mis alustas juba 2012. aastal regulaarsete kogukondlike infopäevade korraldamist. Need on osa ettevõtte Responsible Care (eesti keeles Hoolime ja Vastutame) programmist, mis on erinevate riikide keemiatööstuste liitude ülemaailmne vabatahtlik sihtalgatus. Liikumine on suunatud liikmesettevõtete tegevuse ja toodete töötervishoiu, tööohutuse ja keskkonnakaitse, ühiskonna kaasamise ning tööstusharust teadvustamise parandamisele.

Eastman Specialties OÜ on rahvusvahelise keemiaettevõtte Eastman Chemical Company tütarettevõte, mis on bensoehappe, Probenz® naatriumbensoaadi ja Benzoflex® plastifikaatorite ülemaailmne tarnija. Eastman keskendub innovaatilistele ja tehnoloogiatel põhinevatele lahendustele, säilitades samal ajal oma pühendumuse turvalisusele ja jätkusuutlikkusele. Eastman’i

peakontor asub USA’s, Tennessee osariigis, Kingsport’i linnas ja ettevõttes töötab 14 000 inimest.


Head Uudised GoodNews